APK


De Algemene Periodieke Keuring, kortweg APK, is een belangrijke keuring. Tijdens deze keuring wordt uw auto beoordeeld op drie aspecten: verkeersveiligheid, milieu en registratie. Terwijl u geniet van een bakje koffie wordt uw auto gekeurd door Bandenhal Kloppenberg. Onderstaand ziet u een overzicht van de prijzen, wij kunnen uw auto ook uitlijnen.

APK benzine €35
APK diesel €50
Uitlijnen €45

Reparatie en Onderhoud


Het regelmatig laten onderhouden van uw auto zorgt ervoor dat deze de waarde langer behoudt en het zorgt er ook voor dat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Tijdens een onderhoudscheck bij Bandenhal Kloppenberg is het mogelijk dat defecte onderdelen aan de auto ontdekt worden voordat dit schade toebrengt. Bandenhal Kloppenberg verricht op vakkundige wijze onderhoud en reparatie aan uw auto. Heeft uw auto onderhoud nodig, kom dan gerust langs! Wij voeren onderhoud uit aan elke auto, van elk merk.

In- en verkoop auto's


Bandenhal Kloppenberg is een Universeel en RDW-erkend autobedrijf dat zich ook bezighoudt met in- en verkoop van gebruikte personenauto’s. Bent u toe aan een andere auto, kom dan gerust eens langs om dit te bespreken. Wilt u uw huidige auto inruilen? Ook dit is mogelijk, u bent van harte welkom.

Banden voorraad, nieuw en gebruikt


Voor zowel nieuwe als gebruikte banden kunt u bij Bandenhal Kloppenberg terecht. Wij hebben een groot assortiment gebruikte banden op voorraad. Nieuwe banden hebben doorgaans 8 mm profieldiepte, bij gebruikte banden varieert dat van 5 tot 7 mm  Alle door ons geleverde gebruikte banden zijn uitvoerig getest en gegarandeerd goed. Neem gerust contact met ons op of er voor u wat bij zit!